Search found 3163 matches

by UtaSH
Tue Nov 19, 2019 4:12 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Rotation On/Off not working
Replies: 1
Views: 46

Re: Rotation On/Off not working

Hi skamum,

it might be that your user-specific files got broken smoehow. Please follow the instructions from this FAQ and then see if the problem is still present.

Let me know what you find out. Thanks!
by UtaSH
Tue Nov 19, 2019 4:08 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: HELP Maya can't use button on space mouse
Replies: 1
Views: 51

Re: HELP Maya can't use button on space mouse

Hello songtisukja, it might be that you have problems with your user-specific configuration file for Maya as you had (as I assume) 10.6.3 installed and then reverted back. I recommend that you follow the instructions from this FAQ and then see if you have the standard functionality back for the butt...
by UtaSH
Tue Nov 19, 2019 4:02 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: can't reenable rotation (in solidworks)
Replies: 1
Views: 44

Re: can't reenable rotation (in solidworks)

Hi rouge, it might be that you have a user-specific configuration file that is kind of broken. Please try the following: stop SOLIDWORKS and stop the driver (Windows Start -> All apps -> 3Dconnexion -> Stop 3DxWare) navigate to your user-specific configuration files at %APPDATA%\3Dconnexion\3DxWare\...
by UtaSH
Tue Nov 19, 2019 3:44 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Left mouse button gone haywire. Support are not helping.
Replies: 9
Views: 3726

Re: Left mouse button gone haywire. Support are not helping.

Hi Chris,

I am sorry to hear that you have problems with your CadMouse. In your case a firmware update might solve the problem. Please contact our Technical Support Team. They can provide the necessary tool and if this does not solve the problem they can start the RMA process for you.
by UtaSH
Thu Nov 14, 2019 3:21 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error 1603 Driver install failed: 3DxWare64_v10-6-3_r3045
Replies: 8
Views: 325

Re: Error 1603 Driver install failed: 3DxWare64_v10-6-3_r3045

Hi Utash, I have another bug/issue and might need another thread for 3DxWare64_v10-6-3_r3045 driver issues Maya viewport doesnt show any objects anymore, this happened with the last install I posted above, the plugin works for viewport movement and you can see new meshes but when loading a previous...
by UtaSH
Thu Nov 14, 2019 3:08 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: AlphaCAM
Replies: 14
Views: 544

Re: AlphaCAM

The link to the SDK is this: http://www.3dconnexion.com/service/soft ... loper.html.
You might have an old link. :?
by UtaSH
Wed Nov 13, 2019 6:41 am
Forum: MacOS Discussion Forum
Topic: Mac unable to boot after installing the driver
Replies: 11
Views: 9370

Re: Mac unable to boot after installing the driver

Hi all,

which driver version do you have? Fpr macOS 10.15 Catalina you need 3DxWareMac 10.6.4 at least. (Download here.)
by UtaSH
Wed Nov 13, 2019 3:26 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: No Right Mouse Button Customization Option
Replies: 2
Views: 327

Re: No Right Mouse Button Customization Option

Dear Oldfire,

the left and right mouse buttons are system buttons and cannot be changed. (And it had never been possible in a previous driver :wink: )
by UtaSH
Wed Nov 13, 2019 3:05 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error 1603 Driver install failed: 3DxWare64_v10-6-3_r3045
Replies: 8
Views: 325

Re: Error 1603 Driver install failed: 3DxWare64_v10-6-3_r3045

Hi dpaint, I recommend the following procedure: Uninstall any installed software from 3Dconnexion. Reboot your machine. Install the previously installed version - 3DxWare 10.5.2. Reboot. Uninstall 10.5.2. Reboot. Now install the latest driver version from our download site . In case you still have p...
by UtaSH
Wed Nov 13, 2019 2:58 am
Forum: MacOS Discussion Forum
Topic: 3DConnexion Drivers for MAC OS Catalina?
Replies: 36
Views: 6846

Re: 3DConnexion Drivers for MAC OS Catalina?

Hi all,

I apologize that you encounter problems with your 3Dconnexion device on macOS 10.15. I recommend that you contact our Technical Support Team. They will do an individual troubleshooting with you to find out what is going wrong on your machine.
by UtaSH
Wed Nov 13, 2019 2:53 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: AlphaCAM
Replies: 14
Views: 544

Re: AlphaCAM

Hello CAMuser1234, AlphaCAM is not currently included in the list of programs that provide support for our devices . In order to use it with 3Dconnexion devices, support for 3D devices would need to be added inside their software. For specific applications that use a plug-in or add-on such as SolidW...
by UtaSH
Thu Nov 07, 2019 5:09 am
Forum: MacOS Discussion Forum
Topic: 3DConnexion Drivers for MAC OS Catalina?
Replies: 36
Views: 6846

Re: 3DConnexion Drivers for MAC OS Catalina?

Hi all, we have published 3DxWareMac 10.6.4 on Nov 3rd. Please download this version for macOS 10.15. In case you still have problems I recommend the following procedure: Uninstall any 3Dconnexion driver software. Reboot the machine. Install 3DxWare 10.6.4. Reboot. Make sure you follow the instructi...
by UtaSH
Tue Oct 29, 2019 1:24 pm
Forum: Feedback
Topic: Moving in one axis limits the range of others
Replies: 3
Views: 947

Re: Moving in one axis limits the range of others

Hi Crowley, this sounds as if you might have the Dominant mode active. Open the driver settings and go to the Advanced Settings. There you can find on the left side a possibility to disable the Dominant mode if it is active by accident. Let me know if this is the problem or if you need further assis...
by UtaSH
Mon Oct 28, 2019 2:45 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: CadMouse 'dropping' clicks
Replies: 3
Views: 1823

Re: CadMouse 'dropping' clicks

Hello Bjorn2013,

then please contact our Technical Support Team as recommended.
by UtaSH
Mon Oct 28, 2019 2:38 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 3DxVirtualLCD Unhandled Exception
Replies: 3
Views: 479

Re: 3DxVirtualLCD Unhandled Exception

Hi jmcbee,

it seems that some settings might be messed up or broken. Please follow the instructions from this FAQ.

Let us know if this fixed the issue.